Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta min hand en stund

 

svart och otillgängligt dyigt

fuktigt och illaluktande

känns sorgen

 

se mig bakom detta

min önskan att få ge,

glädjas och finnas till

 

just nu är allt förborgat

i ett dis av vanmakt,

ditt ingen når

 

sträcker ut en hand till dig,

att ta




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 504 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-01-26 00:03



Bookmark and Share


  Quasimodo
Så mitt i det värsta, ändå att få finnas till, att ha möjligheten i att få vara i den och få ge, stort och vackert!
2016-05-07

  Peter Olausson VIP
en vacker text - den gör gott!
2011-01-26

  Mr Lindemann VIP
Jag tar emot lätt och eldigt

Ja, det är inte lätt att sitta i mörkret
2011-01-26

  Lars Hedlin
Vacker i sin vädjan! :)
2011-01-26

  Lars Hedlin
Vacker i sin vädjan! :)
2011-01-26

  walborg
En gripande vädjan och en tillit till orden.
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell