Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under din himmel.

 

 

 

Bredvid på avstånd. du vill ha det så, ensamlägrare

men jag har dig djupt.

tidaccelererare utan roder och du ska se att det går fort om du inte hejdar.

under tiden stoppar jag din ena tjocksock och jag har dig djupt.

sådana är olycksåren. ett ständigt lagande av allt som brister.

jagande av rengnbågsnedslag

och förförande drömmar.

det är om morgonen då ljuset klär av hjärtats nakenhet till ingenting utan allt.

vet då att jag har dig djupt.

 

alltid det av kärlek.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 733 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-01-26 08:46



Bookmark and Share


  i af apa
vackert!
2015-07-25

  Kristina Wallbing
"Jag har dig djupt"!!! otroligt fint! har suttit och läst dina dikter och försjunker djupt :) du skriver fantastiskt bra!
2013-06-21

  Sommarnattsljus
Ofattbart fin poesi! Gillar absolut allt, men förförs speciellt av: " under tiden stoppar jag din ena tjocksock och jag har dig djupt./sådana är olycksåren. ett ständigt lagande av allt som/ brister. jagande regnbågsnedslag och förförande drömmar." Det känns så äkta kvinnligt, jordnära och samtidigt med de där drömmarna... Tack!
2012-08-27

  Carola Bouvin
Gillar mycket.
2011-01-27

  Katinka VIP
Mycket bra, finstämd poesi.
2011-01-27

  LenaJohansson VIP
mkt bra
2011-01-27

  ULJO
Kanonbra, applåderar i stereo.
2011-01-27

  yta
Så fantastisk.
2011-01-27

  Just Emotions
väldans fint!! applåder!
2011-01-26

    ej medlem längre
ömsint. vemodigt. vackert. ja, kan skriva många ord om detta, men det allra finaste är "jag har dig djupt". ja. där sitter kärleken, djupt och inte bortfallande. tack.
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP