Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens sköna stund

Ny snö formar asfalten
om igen. Ett rökmoln
kommer ur min mun då
mina snabba steg
forserar mig framåt.

Sofias änglar gör reklam
då reportrana pratar
om hennes program.
En massa frågor
och slutar med ett
gott skratt

Underbart att kunna ta
på mig mina svarta
byxor, tjocka huvjacka
och väst.
Gymnastikskorna
är hårt knutna, så
fötterna inte strular.

Min sportbh formar
min smidighet, då
jag slipper känna
hoppandet.

Ler, då jag ser solen
kämpar sig igenom
de tjocka moln
som bildas då snön
ska komma.
Ler då jag känner
friheten under
mina fötter.

Länge har jag inte kunnat
komma i skorna,
länge har instängdheten
fångat mitt hjärta.
Stoppat mitt kall
att kunna ta
de sköna snabba
promenaderna som
ger ro i kropp
och själ..




Fri vers av Filosofen2
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-26 09:35



Bookmark and Share


  Janne
Så bra skrivit
med inkännande
ord


"Ler då jag känner
friheten under mina
fötter"
2011-01-26

  aol
härlig känsla fint fångad i skrift
2011-01-26

  Anton the poet
bra bra!
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2