Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
 <br> Vet ni vad ni är, ni rimflätande,fritt skaldandeoch fabulerandeförfattare och poeterav texter i alla kulörer?<br> Ni är viktiga - lika viktiga som syret!<br>


Poetens syre (plockat ur arkivet)

 

vet ni om, ni

som skriver på poeter.se

vet ni om, vad ni

ger mig som läsare?

 

ni öppnar dörrar, fönster,

visar vägar

 

där ni rör er

i era landskap

från absurditeter

till det skiraste,

det passionerade,

och det nattsvarta

förmedlar ni

liv och ord

på mitt hjärtas språk

 

era ord

på mitt skrivbord är

en båk

vet ni om

att ni syresätter

min själ?

 

© Minkki Huldén




Fri vers av Minkki VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-01-26 11:01



Bookmark and Share


  Connie
Så bra beskrivet! precis så är det! Så inspirerande för alla!
2020-11-19

  HelenaW
Va fint förklarat om vad som händer när man läser andras texter, deras innersta..
2018-12-06

  Ronny Berk
det poeta budskapet väl framfört, finsaker,ja !
2011-12-07

  Linda CH VIP
Dina ord inspirerar att skapa mer....Tack!
2011-03-13

  walborg
Härligt att läsa en text om hur orden ger oss liv och luft att andas.
2011-02-28

    jamjam
Härligt, vilken uppmuntrande text:) Tack
2011-02-05

  Heikki Hellman
Jag tycker om ditt bildspråk! Jag bokmärker. Tack Minkki.
2011-01-29

  Gunnar Hilén VIP
Underbar uppmuntran att skriva vidare...slå sönder orden...hela dem igen...ge bort...få...
2011-01-29

  Just Emotions
härligt!
2011-01-26

  mare VIP
Precis så ska det vara, syresätta själen... bra !
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP