Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyssna gärna på min inläsning också :)


Livstidsfånge

snälla du
lös mig
riv upp kontraktet

vad ska du ha mitt hjärta till?

snälla, snälla du
häv förtrollningen
lös förbannelsen

tankarna är som målsökande missiler riktade mot dig

snälla du
jag har betalat
med mer än vad jag har

vänt ut och in på själen och har inga tårar kvar

snälla, snälla du
jag går på knäna
har inget mer att ge

alla konster har jag visat för att du ska se

och nu finns inget kvar
bara ett tomt rum där du en gång var
och där bor jag

släpp mig nu
snälla, snälla du




Fri vers av Karl den store
Läst 377 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-01-26 12:51



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Hahaha, jag menade naturligtvis inte "desperation" utan inspiration. Vad fick jag det ifrån?
2011-01-27

  Lavinia Röd
Dags för nya tag och frisk luft tänker jag när jag läser dina berörande rader. Här behövs näring och desperation annars så dör livsnerven. Ja, det var mina tankar det :)
2011-01-27

  Just Emotions
snyggt!! verkligen!
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Karl den store
Karl den store