då jag känner mig lite ur trim"

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På begäran av vapnet tog jag bort
"jag skriver allt för sällan rim
då jag känner mig lite ur trim"




Kritik mot människorasen

en stulen titel, en saknad rubrik
jag hör er skratta, min kära publik

är det åt mig, vill jag gärna veta
åt vilket håll mitt hår tycks streta?

övning ger mig ej färdighet,
snarare klantighet

kladdigt om hjärtat och foten i kvicksand
jag klarar mig ensam, på egen hand

ni behöver inte applådera
inte ens intressera
er

för vad jag har att säga
är inget av värde
ty lagen säger att jag är ingenting värt
förrän jag arton år fyllda och handleden "skärt"




Bunden vers (Rim) av Doktor Vinter
Läst 487 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-26 13:20



Bookmark and Share


  Mats Henricson
det vilar en slags "sarkasm" över denna, gillar den skarpt, den "lätt kåserande" tonen gör den ännu bättre ! Coolt !
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Doktor Vinter
Doktor Vinter