Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är hon död

Hon var alltid livrädd för att dö.

Hon kämpade tills det enda som fanns kvar var tårar.

Vi har aldrig mött en så stark men ändå trasig tjej.

Lätt offer men ändå svår att fälla.

Men vi lyckades för det gör vi alltid.

Nu är hon död.




Fri vers av MikotoMinagi
Läst 408 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-26 20:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Dig tar de inte, Sara. Du är en stark panterhona.
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

MikotoMinagi
MikotoMinagi