Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.. nej jag tror inte på dom; för enkel bortförklaring!




slumpar och annat sattyg

 

 

*

det är

när det är så där

det är som det är

 

som när

det bara är

 

jag tror inte nej

jag vet

 

annat

mycket mer om det

 

som bara är

för jag tror det som är

 

bara är

som det är

 

och ska vara

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 273 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-26 21:09



Bookmark and Share


    Anneli Luoto
exakt
så som det är
2012-01-28

  Tillbringaren VIP
Åh, perfekt!
2011-01-30

  Anna*
Mästerligt =0) ♥
2011-01-26

  Just Emotions
kanonbra skrivet!
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri