Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt på en och samma gång

Någon får mig att le, att se alla regnbågens färger i natten
Någon får mig att skratta åt saker som inte roar den blinde, men den får mig att se charmen även i stenens bleka sken...

Någon får mig att gråta, att se världens blommor i gråa nyanser
Någon får mig att vakna för saker som känns fel

Någon får mig att hoppas på ett liv i lycka och i värme

Någon får mig att hata allt av kärlek i denna värld

Hur kan denna någon vara en och samma??
Hur kan någon så fin vara så egocentrisk??
Hur kan någon så egocentrisk vara så ödmjuk??



Öppna ögonen och du ska finna en axel som aldrig sviker.....




Fri vers av Nike_Victoria
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-27 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nike_Victoria
Nike_Victoria