Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill nå dit fram

Försiktiga steg

Sakta åt rätt håll

Försiktiga steg

Bort från den världen

Försiktiga steg

på en vinglig bro

Försiktiga steg

Mot alla vackra nyanser

Försiktiga steg

Men stabila



Men så ser jag dig och stegen sviker mig

Med försiktiga steg tar jag mig upp igen

och igen




Fri vers av Nike_Victoria
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-28 06:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nike_Victoria
Nike_Victoria