Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Strenght is nothing more than how well you hide the pain." -okänd.


Jag pratade med mig själv den där gången jag gick in i ett skåp.

Jag har alltid undrat vad det är som styr en människa,
vad det är som får dem att bete sig som de gör.
Och jag har alltid velat veta hur mycket jag,
ounika jag, kan påverka folk runt om mig.

En annan sak jag funderat länge på,
är om allting vi gör egentligen spelar roll.
eller är det bara de stora, märkvärda händelserna
som räknas?

Något annat knäppt i mitt liv som jag har tänkt på,
är att varje gång jag säger något och ingen lyssnar
så säger jag till mig själv att jag pratar med mig själv igen.
Det gör jag ifall någon skulle ha hört
och jag vill inte verka vara dum.
men hur smart är man om man pratar med sig själv?



------




ibland gör jag saker som jag inte borde
säger saker som jag inte borde
och tänker saker som jag verkligen inte borde

men jag är ju bara människa, eller hur?
och människor gör misstag.



men det är inte alla som lär sig av dem.




Fri vers av elinmaria
Läst 502 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-27 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elinmaria
elinmaria