Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ansikte mot en kamera

På ett foto
ser en kvinna
rakt in i kameran.

Hennes nakna axlar,
hennes trötta, men
glada blick som
vill säga något.

Håret tvinnar sig
och lägger
sig som ett
täcke över
vissa delar
av den bara
hud.

Vad döljer hon?
Vad tänker hon?
Skuggorna
formar ett
mysterium
kring
denna så
mjuka bild.




Fri vers av Filosofen2
Läst 251 gånger
Publicerad 2011-01-28 09:31



Bookmark and Share


  mickech
Det är en bedårande bild du målar upp. Är det du?
2011-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2