Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varje morgon sätter jag på kaffet, fixar med frukost, känner aromen...


Min morgon

Doften av aromen fyller hela lägenheten, så jag finner morgonglittret sakta rinna ur mina ögon. Ler då jag ser solen och planerar lite av dagen.

Tar min efterlängtade kopp, njuter av den med socker och mjölk medan jag tar del av morgonen så länge den varar.

Ska jag iväg sätter jag klockan så jag hinner med min morgonstund, hinner finna kraft och vakna.

Då jag vaknat riktigt är jag nöjd och kan ta i dagens uppgifter.




Fri vers av Filosofen2
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-28 10:56



Bookmark and Share


  SandraEriksson
Du är bäst :D
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2