Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig

låt mig

lägga huvudet

på kudden

en liten stund

släck ned alla ljus

låt mig

 

andas in mörkret

som ändå fyller mig

vrid persiennen

låt mig

 

slippa den där lilla strimman

månljus

över mina ögon

 

för jag vill

slippa finnas

en liten stund

låt mig

 




Fri vers av Tillbringaren
Läst 387 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-01-28 13:37



Bookmark and Share


  Vind
Eller vila i sitt "shen", som kineserna säger. Kalibrera sig.
Vacker text...
2011-05-07

  kir
låt mig...
...buga och bocka!
2011-02-15

  Anna*
Ja, hoppa av snurren och vila från ekorrhjulet ett slag ... Det vill jag ... =0)
2011-01-28

  pixter
så bra beskrivet när man bara vill ta time out från livet... eller dö en liten stund
2011-01-28

  Aftonvännen
tillåtelse

förtjärnar en människa med alla goda avsikter och helhjärtade försök, att luta sig tillbaka, i mörkret från tvekan, skuggan av misstro, natten av det som var för långt borta från början.

du verkar ändå så nära i dina strävande tankar
slöjan av din trötthet
2011-01-28

  Betlehemsstjärnan VIP
så låt mig känna dina ord...o stilla vila..Underbart skrivet,,,/B
2011-01-28

  Anya VIP
Jaa ibland vill man inte vara. Bra fångat.
2011-01-28

  LenaJohansson VIP
fint diktat
2011-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren