.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.




Stenkross

 

 

 

Böjer mig fram där jag sitter,

i ett försök att kupa mig runt mitt värkande hjärta

till att ge det skydd och lugn

 

eller så försöker jag krossa det.

 

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 703 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-01-28 17:00



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Känns i hjärtat!
2011-02-01

    tehdog
jo visst är det svårt att veta skillnaden i bland
2011-01-29

  sulimaa
Åhh den satte sig rakt in i mitt hjärta ...en text full av smärta ...
2011-01-29

  Lindalou
Ledsenheten känns i dina ord.
2011-01-28

  Aisha VIP
några rader säger mycket.....

gillar!
2011-01-28

    ej medlem längre
Rader som tar tag o kastar allt upp
för att sen falla ner. . .
Text om stenkross där mjukhet o hårdhet
blandas bryskt..
Faller mjukt i mitt bröst...
Fint..
2011-01-28

  karenina VIP
åh den här gjorde ont på ngt sätt. känns så bart och utlämnande på ngt sätt och jag kan bara hålla med föregående talare, var rädd om ditt fina hjärta!
2011-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar