Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg en hippie spela balalajka och sjunga på ecocaféet i Uppsala. Det var inspirerande på detta sätt.


Minnesotahippie

Jag älskar dina ideal
Såsom jag njuter av mina drömmar (om natten)
Allting tänks ut till det rätta
Men fångas likt slingor av rök




Fri vers av Exi
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-29 05:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exi
Exi