Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten

Ensamhet
var kommer du ifrån?

är du en svepning
som väntar mig -

varför?

när livet strömmar
värmer -

försvinner
medmänniskor

tomhet byggs upp -

räcker ut en hand
till intet

skyndar förbi -
lämnad kvar

tappade jag nyckeln
förlorade -

i det pulserande
finns ingen plats -

ögonen bländas
rummet sluter sig

tiden rinner ut -

nu är endast
ensamheten
levande
här




Fri vers av vera gade VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-29 21:14

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Arja Söderfeldt
Så pratar en mogen själ.
2011-06-10

  Gunnel Eriksson VIP
Gripande och välformulerat!
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP