Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sotiga vingar


Vi har sotiga vingar
flyger genom elden
vi struntar i färgen på vingarna
bara vi får flyga
vi lyfter varandra
med drömmar
med ord som rör direkt i själen

Vi har sotiga vingar
många turer ner i marken
när vi trott att inget mer kan lyfta oss
då har ändå något fått oss upp
fått oss att sträcka på vingarna
svinga oss upp

dina sotiga vingar är de vackraste jag sett
de ligger runt din själ
i väntan på att få lyfta
flyga fritt igen
som mina vingar
låsta av ensamhet och måstens band

en vacker dag
kommer du lossa mina bojor
hoppas få lossa dina bojor också

vi kan ställa oss hand i hand
sträcka på oss
se upp
följa vår längtan
lyfta

aldrig mer vara rädda att störta
hand i hand
med sotiga vingar
jagande de drömmar vi än bara vågat tyst viska om natten i ensamhet




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-29 21:46



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Mycket fint! bokmärker denna.
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP