Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek är inte alltid en vacker dikt

du kan vända saker upp och ner
med blicken och det är konstigt hur jag saknar det
när du spacklat över mina hjärteväggar med
ord som skriker
kom och ta mig...
för jag vet att du vill ha mig
okej

så jag ligger här och skrynklar jag
har halsont och feber
och ff men
jag vågar inte be dig
komma hit vi träffades
precis

varför svarar du inte på mina sms din jävel?




Fri vers av thyme
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-29 23:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar rytmen, hur du tvingar läsaren att läsa som du vill, med inte helt självklara meningsbrott... hur du ömsom resonerar, ömsom bara känner känslan inombords. Hudnära, snyggt, direkt och ärligt. Mycket fint.
2011-05-17
  > Nästa text
< Föregående

thyme
thyme