Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidernas möte


Kom

sov på mitt bröst

vila

då du är trött

älska

djupt och passionerat

Töm

dina lustar

Öppna

ditt sinne

Lyssna

på hjärat

Hör

kärlekens viskningar

Möt

gryningen så vacker som en näktergal

Se

solnedgången

Fyll

dig med kärlek

Öppna

ditt hjärta

Kom

låt mig kliva in

Låt

mig viska i ditt öra

Tillåt

mig omfamna dig

Le

mot mig

Ta

emot mig

Låt

mig sova på ditt bröst

Öppna

mitt hjärta

Min

själ talar

Tid

att älska djupt och passionerat




Fri vers av Filosofen2
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-29 23:55



Bookmark and Share


  SandraEriksson
Du är bäst
2011-01-30

  Anna*
Oerhört vackert och rörande! Applåder
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2