Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det mitt fel pappa?

Pappa
lämna mig inte ensam den här gången

Du kan ångra dig och komma hem
igen

till mig och mamma..


Är det mitt fel
att mamma gråter

och du packa väskan och stack?

Är det mitt fel
allting

kan du inte svara mig, kan du inte svara på mina brev ?
.


pappa
är det nu du lämnar mig ensam?

Ensam med ett sårat hjärta
och en klump i halsen

om att du inte kommer hem igen?





Fri vers av M.B
Läst 346 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-01-30 15:02



Bookmark and Share


  Filosofen2
Så känner många tyvärr:(... Övergiven och ensam i den stora världen då ingen pappa tar i handen...

Kram på dig
2011-02-01

  Ola Rydberg
Ja berörande
fastnade lite extra för
(pappa är det nu du lämnar mig ensam ? )
den raden berörde lite extra
2011-01-31

    L e e
Din text berör, orden uttrycker en verklighet som ständigt sårar människor. Bra!
2011-01-30

  Anna*
Så snyggt! Berörande! Starkt! Allt det som barn behöver avlastas i vuxenkonflikter. Applåder
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

M.B
M.B