Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ljus i mörkret

Höstlöven virvlade i vinden
Hon följde lyktornas svaga sken
som långsamt tonade bort
i det dimmiga mörkret

Himlens violetta toner
speglade sig i vattnet
Det skira morgonljuset
hade fördunklats

I mörka skogar gick hennes färd
ledd av lysande svarta rosor

En nattlig vind från fjärran land
svepte in över älvors strand
där hon nu befann sig

Med stjärnljus i sitt svarta glimmande
hår och slöjor,
som fagert glindra
I glömska hennes förflutna
föll

Bortom måne, bortom sol
I salar bortom havets sång,
där stjärnor tindra,
vill hon åter sin lycka finna




Fri vers av MoonCalled
Läst 351 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-01-30 17:08



Bookmark and Share


  Drömfångare
Vacker och rogivande!
2011-02-27

  F.
Sista stycket är helt fantastiskt.

"Bortom måne, bortom sol
I salar bortom havets sång,
där stjärnor tindra,
vill hon åter sin lycka finna"

Suveränt!
2011-02-27

  Lena Själsöga Keijser
vackra bilder stiger
stigar i själs källa
ur händer
fingrar
strömmar
skönhet
tack

tack att dina ord andas

Tack att Nattens Skönhet Är Hos Dig

Själsöga
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

MoonCalled
MoonCalled