Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordet, leendet, tankarna och vissionerna bildar hopp

Ord som smeker ömt,
ord som visar omtakanke,
ord som finner närhet.

Värme föds
empati ges
kramar omfamnar

Leendet ger glädje,
leendet skapar,
leendet får andra att le.

Vänskap bildas
glädje sprids
utlöser harmoni

Tankar snurrar
tankar ger fantasi
tankar bildar ringar på vattnet

Önska något fint
kasta en peng i brunnen
be en bön

Vissioner ger tro
vissioner ger hopp
vissioner ger kärlek

Gränser sprängs
Upp till kamp
Våga tro på en bättre tid






Fri vers av Filosofen2
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-31 09:37



Bookmark and Share


  SandraEriksson
Du är duktig :)
2011-01-31

  Mow Dean VIP
Blir inspirerad!
/Mow Dean
2011-01-31

    purplepea
du gjorde mig glad... tack
2011-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2