Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän i nöden

Aldrig sviker då livet rasar
Stannar kvar
öppnar sin dörr

Ger hopp
ger glädje
ger en varm hand

Sänder tankar då man behöver den
öppnar hjärtat
visar empati

Ser då man behöver hjälp
vågar säga vad man ser
vågar ta fajten

Överraskar då man inte anar
får en att må bra
öppnar själen

Bullar in en under täcke,
läser en vacker text
formar stunder som alltid finns

Ankaret stannar kvar för evigt
ger hjärtat en sjuts
bidrar till lycka och en
evig tidlös horisont




Fri vers av Filosofen2
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-31 09:57



Bookmark and Share


  SandraEriksson
Det är så vänskap ska vara :)
2011-01-31

    ej medlem längre
Såååå fint beskrivet
2011-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2