Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppnar mitt hjärta öppnar min själ

Hela jag är ett hjärta
öppnar det och tar
ut en del.

Vissa behöver mer värme
kärlek och empati
vissa behöver ett varmt ord
och vissa älskar man bara
hela tiden

Med penna jag formar
ett hjärta, med penna
jag ger det till dig
med penna jag skapar
en önskan som finner en ro

Hjärtat jag nu stolt bär
på ryggen med eldpil
och stjärnor, samt
virvlande omringad
som skyddar kärlek
och passion.

Ont det gjorde, jag
ville skrika,
men ville ge mig själv
denna konst.

Hjärtat jag skapar är som jag
själv speciell och udda, men
ack så underbar.

Stolt så stolt att konst jag
kan, skapar hjärtan med
min själ.




Fri vers av Filosofen2
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-31 10:20



Bookmark and Share


  Janne
Så underbart
skrivit,verklighetsnära
beskrivit av dig hur du
upplever dig själv
2011-01-31

  SandraEriksson
Jättebra :)
2011-01-31

  aol
underbart skaldat vännen
2011-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2