Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inga ord...


Gåta

Har inga ord
har tappat allt... som ärtor
de hoppar runt...
omöjligt sitta lung på stjärten.

Har inga ord
har supit bort allt vettig,
...vaxduk på bord
känns så overkligt svettig.

Har inga ord
har ingen lust att prata...
går tiden fort
går runt och runt
går livet... och förbli en gåta...

31.01.2011




Fri vers (Modernistisk dikt) av Julianna Strandberg VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-31 11:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så tänkvärt.
2011-09-21

  jörgen g
... intressanta rader... :)
2011-08-07

    purplepea
vaxduk på bort--skall det vara bord?
2011-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP