Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I den oändliga ensamheten... vi är aldrig ensamma för att det finns miljoner de som är lika oss själva...


En sång för ensamma varg

Hej-joo! Åh, Min grå-gammal vän!
Hej-joo! Och jag är bara vinden
som blåser norrifrån
som blåser söderut...
och kylan bär till din rastlösa hjärta.

Hej-joo! Åh, Min grå-gammal vän!
Hej-joo! Här ingen kan ser mig
men det gör du
du känner mig
för att vi är tvillingsjäl, för att vi är lika.

Hej-joo! Åh, Min grå-gammal vän!
Hej-joo! På natten när det blir ensam
du börjar sjunga,
kommer jag
för att förstarka sången din i natten.

Hej-joo! Åh, Min grå-gammal vän!
Hej-joo! Vi sjunger en ensamma sång...
och månen ler...
vi blir allt fler...
allt fler... allt mer... i nattens ensamheten.

31.01.2011




Fri vers (Modernistisk dikt) av Julianna Strandberg VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-31 11:46



Bookmark and Share


  jörgen g
Den var fin!
2011-08-07

  filosofian
gillar!
2011-05-03

  Bibbi VIP
Håller med Vargkvinnan här.
2011-02-16

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
En så fin dikt, om ensamhet, men ändå en tillsammanssång att sjunga!
2011-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP