Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN MODER SOM GER UPP



Världen rasar där ute
Ärren dränker dig i vatten
du söker dig dit
ut i kaoset om natten

Hos dig är jag hårt länkad
som dotter är jag din
jag önskar sorgen var förenklad
mor lever i dalen av sorgens dimma
för dig vill du bara försvinna


Jag blöder tårar ur min själ
Där ute droppar sorg i dig
ser hur du vissnar
hur du vandrat bortom sans

En hand i mörk satin
så famlar jag desperat
Jag bjuder liv för dig
Mitt språk för dig är otolkbar latin

Din själ är sliten
Jag ser hjärtats reva
du förblöder där
och drömmer om att sluta leva
hjärtats rytm har tystnat och din tanke slutat treva

Jag önskar annorlunda
jag önskar att du inte far
hoppet har du lämnat bort
och skölden är vissen kvar

På nätter sitter jag tyst och ber
viskar till ditt hjärta och din själ
bönar om att du ska höra mer

Mamma förstå.
Min tröst är endlös
Min kära hör på
Du får och kan inte bara gå.





Fri vers av mamma08
Läst 400 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-31 11:54



Bookmark and Share


  aol
starkt ömt talar modershjärtat
2011-01-31
  > Nästa text
< Föregående

mamma08
mamma08