Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet ni varför


Vet ni varför månen lyser
Kanske är det för att vi ska se
Vet ni varför vinden viner
Kanske är det för att vi ska känna
Vet ni varför fågeln sjunger
Kanske är det för att vi ska höra
Vet ni varför kärleken finns
Kanske är det för att vi ska kunna tro på det goda
Vet ni varför jag skriver ner mina ord
Kanske är det för att...




Övriga genrer av Therés
Läst 237 gånger
Publicerad 2005-12-11 00:11



Bookmark and Share


  Therés
Tack för dina ord.
Njaeee...Jo, det var ju ett bra svar du hade där...
men jag tänkte mig
-För att jag måste
eller
-Det undrar jag med ibland
*ler*
2005-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!