Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt annat är redan aska

ge mig eld
ge mig något att brinna för
och snälla
låt det brinna denna gång




Fri vers av AliciaK
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-01 10:22



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
antingen brinner det för fort
eller så ligger det bara och pyr,
det är svårt att hitta den där
riktiga lågan. en bra dikt.
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK