Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

An die Freude (haiku III)

 

Glädjande nyhet:

idag väljer jag glädjen

hur än dagen blir

 

 

© Minkki Huldén




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-01-31 22:09



Bookmark and Share


  ERD-man-SKY VIP
Alltid borde vi kunna välja…
2012-02-07

  Georg Möller
Glädjer mig med dig.
Nästa morgon likaså
och lyckan förblir.
,-}
2012-01-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
jag följer efter
2012-01-23

  aol
ska följa ditt exempel, bra skrift
2012-01-20

  in effigie VIP
en absolut väg att gå...lysande!
2012-01-18

    ej medlem längre
Wow!
Tilltalande
glädjande
lebubblande
2011-12-29

    ej medlem längre
En minst sagt positiv haiku!



/Ann
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP