Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dränering


Som ett gift
i blodomloppet
ett slutet system
utan slut


Vill skära hål
tömma mig
lämna mig
tömd


men inget kommer igenom
finns ingen öppning





Fri vers (Fri form) av Noomi
Läst 403 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-31 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Noomi