Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minns ni cirkuselefanten, balanserande på ett ben på sitt podium med "dirigenten-domptören" elegant vilande i snabelns gunga? (Vid detta tillfälle Blomdahl).


P2 NOCTURNE II

Beethoven, Bruckner
musikens elefanter
blåser i örat


Hertig av Waldstein
tillägnas lätt som en plätt
kullbyttor i manegen
volter fram-och baklänges-
herr Beethoven i högform.



Bach-preludiet
pruttar alldeles lagom
efter middags mål




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-02-01 00:41

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
ljuva toner i vinternatten
2011-02-01

  Deva
Underfundigt!
2011-02-01

  lux et veritas
Bruckner, stavas det. annars applåder!
2011-02-01

  Gunwale VIP
Snabla roligt...
2011-02-01

  Jaseph
En haiku som hörs!
2011-02-01

    ej medlem längre
Kan bara hålla med papillon ...
2011-02-01

    papillon
Vilken underbar bild!!!
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP