Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hemska dröm!!

I morse vaknade jag upp med ett ryck.
Usch kollade mig i spegeln för att försäkra mig om att det var som det skulle, började gråta då jag såg mina fina tänder satt kvar...

Drömde att alla trillade ur munnen, kände smärtan....
Hur kan man bara drömma så?





Fri vers av Filosofen2
Läst 242 gånger
Publicerad 2011-02-01 10:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ska till tandläkaren idag *ler*
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2