Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mån om ditt rätta jag

Var mån om din personlighet
Låt ingen förvränga den
Du är bra precis så som du är
Det är ju inte du om du inte är
Den du är
Förstärk ditt rätta jag
För du har rätt att vara den du är
Om du är osäker på vem du är
Umgås då med dig själv
Då kan du se på dig själv
Med dina egna ögon
Utan att bli påverkad av andras
Sätt att se på dig
Var generös mot dig själv
Din skapare är stolt över dig
Han är nöjd




Fri vers av Alietha
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-01 11:12



Bookmark and Share


  92 Lady J
Underbar tanke. : )

Vackert skrivet!

Positivt!
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Alietha