Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gång i tiden hade alla tid att älska någon....


Kärlek på film

Tiderna har förändrats,
hinner aldrig med,
orkar inte...

Dagar går
månader likaså
sen blir det år,
men....

Filmer visar kärlek
passion och så
underbart.

Tiden går...
Liksom vi...
Men..

Puben kanske...
Kanske..
Nej vågar inte
bara köttmarknad
liksom disco

Ser på film
allt mycket lättare
varför?

Grubblar,
stannar
och...

Händer inget nu heller
kanske inte tiden
som passar
kanske inte vi
som passar.

Snabbt rullar livet
val på nätets
alla datingsidor
många betalar
mycket
för inget...

Vaddå köpa kärlek?
Vaddå inget fel
bara pengar
som rinner iväg
år efter år.

Tiderna förändras
liksom vi.
Men visst måste
allt rymma
eller?




Fri vers av Filosofen2
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-01 11:38



Bookmark and Share


    Rocky
Cash is king!
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2