Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en början fanns texten till för melodin. Men nu när dikten väl är klar är det nog tvärtom - vid närmare eftertanke... ♫♪




Den som inte har något namn

 

Träden glimmar i sin frostkostym
gungar tyst i takt med vindens hymn
Ensam vandrar en man med blodrött paraply
skyddar sig mot flingorna
som tungt faller från en askgrå sky

Iskristaller tindrar på sin färd
till ett kosmos i en annan värld
Vintergatan tar tag, med sin frusna hand,
i droppen blod och lyfter den
upp till dimmans ljuva glömskeland

Genom universums glitterhav
svävar den som ingen håller av
Mannen med sitt liv i hand, men utan något namn,
rör sig bort från lyktorna
och in i evighetens mjuka famn




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Drömfångare
Läst 916 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-02-01 21:33



Bookmark and Share


  anathema VIP
Melodiskt och vackert. Här har du fångat något drömskt genom dina ord.
2013-09-24

  Celticgirl VIP
Bokmärker den här.. den böljar verkligen fram över skärmen den här :P
2012-09-24

  Black Bird
Hade det gått hade du fått mera än en applåd på alla de jag har läst :)
2011-05-02

  Ninananonia VIP
Tycker om :)
2011-03-04

  Varga
Tycker om denna!
2011-02-06

  Ariadne
Dikten är oerhört fängslande och musikens vemodiga ackord omsluter den som en dröm. Strålande!
2011-02-04

  Mattias Alveteg (Lavtege)
Vackert!
2011-02-02

  Anna*
Grymt snygg! Applåderar
2011-02-02

  aol
jag gillar denna
2011-02-01

  Julio VIP
Denna gillar jag, mycket bra
2011-02-01

  Linda Gustafsson
Oj..
Galet bra, galet bra.
Du är duktig!
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Drömfångare
Drömfångare