Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fönster


Öppnar mot natten
Kollar hur mina tankar
tar sig ut




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 1176 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2011-02-02 16:37



Bookmark and Share


  Respons VIP
Kortfattat men genialiskt formulerat!
2023-03-15

  TrollTörnTrappan VIP
Tänkvärd bild! Det öppna fönstrets utsikt funkar som en SPEGEL för tankarna?!

Kan också tänkas rent konkret hur det inre klättrar ut över fönsterbrädet ...?
2020-08-16

  Magdalena Eriksson VIP
störtbra
2015-04-26

  Connie
Så himla bra!
2014-07-06

    Karin Ordberg
Nybörjare på haiku söker jag förebilder. Tror du är en!
2014-05-16

  unikajag
Kort,djup och väldigt fin!
Jag älskar´t
2011-08-25

    ej medlem längre
Efter några omläsningar finner jag att den står sig bra!
2011-02-06

  Monika A Mirsch VIP
utmärkt mångbottnad
2011-02-03

  Anna Maris
gillar!
2011-02-02

  thyra
Kul, och mycket fint funnen. Tack för härlig haiku!
2011-02-02

  stella
Haha....fenomenal!
2011-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP