Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


undervikt


Den med förmågan
att kasta upp sig själv
gång efter gång
slå sin själ blå
mot vitt porslinsaltar
i hopp om att skapa
lite färg till en grå gestalt

Blicken av sot i spegeln
som irrar för att finna någonting
och kroppen som darrar då den misslyckas

man tycker att den borde förstå då
men knäböjer åter på skavda knän
ber en bön till gudinnan
och försöker åter sälja sin själ

Vännen, du kan inte
svälta dig till synlighet
man försvinner alltid
innan man lyckas




Fri vers av Helen_Varghierta
Läst 1604 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-11 14:19



Bookmark and Share


    MelodyOfMemory
Stark från början till slut
2014-06-06

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
åå så starkt och pricksäkert
jag blev helt överraskad på slutet
vilket säkert var meningen.
2013-09-05

    n.
åh fy fan vad bra.
jag försökte mig på att skriva en i samm anda, men jag fick kommentarer i stil med "ja, huvudvärk är jobbigt" och sånt. hahaha. ha. även om det kanske inte är läge att skratta. men vadfan.

vill läsa mer av dig nu. du är skitbra
2006-07-01

    ej medlem längre
Jag håller med Ulf! Kanske för att ämnet är så välbekant, men kanske också för att det sista stycket nästan skulle kunna göra det värt att tänka efter åt andra hållet. Eller man vill iallafall göra det av det..
2005-12-15

  Ulf Popeno
Oh min gud...Där golvade du mig. Nåt av det bästa jag någonsin läst på Poeter.se. Att jag dessutom lyssnade på Slipknot medans dina ord sköts in genom mina ögon gjorde att tårarna kom i ren reflex.
2005-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Helen_Varghierta
Helen_Varghierta