Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är viktigast för mig.




imperfekt, andraperson, förstaperson, väldigt viktig människa i en värld där allt är obetydligt

förlåt.

förlåt mig själv.
för att jag behandlar dig med samma respekt
som jag behandlar min hallmatta.

du förtjänar inte det. jag förtjänar inte dig.

Jag förtjänar inte att du;
kan stava till livet, sticka halsdukar,
känner till färger, är varmhjärtad, 
har lätt för empati, förstår låttexter,
intresserar dig för poesi,
är intellektuell på många vis,
är snygg i glasögon, är klok,
hittar det du söker trots att du
knappt behöver leta.


förlåt, angela.

jag förtjänar inte 
dig.




Fri vers av Doktor Vinter
Läst 609 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-02 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Doktor Vinter
Doktor Vinter