Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Statuscheck

Hej vännen!

Tänkte bara kolla läget med dig.

Hur är det?

Är allt väl?

Mår du fortfarande ruttet?

Va bra!

Men du.

Vi hörs någon dag.

Ha det bra så länge!




Fri vers av Anadol
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-02 22:25



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Så sant så! Bra mannen
2011-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Anadol
Anadol