Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forma tiden så man minns med glädje

Hjärtat pumpar hårt,
så hårt
Blodet strömmar

kroppen rör sig
ögonen ser
observerar allt
som kommer förbi

Tiden snurrar
och dagarna går
som blir till månader
för att bli år

Tiden får kroppen
att åldras men
sinnet förblir ungt

Förstår inte varför
åren ska gå så snabbt
känns som man inte
hinner med.

Livet är inte
de dagar jag levt,
utan de dagar jag minns

Måste komma ihåg
just dessa ord,
jag njuter alla sekunder
jag lever.

Stannar upp
blir deppig för
att sen kunna le
när någon skriver något
vackert.

Längtar efter vår, längtar efter
sol
längtar efter att jag
ska kunna bada i de vågor
havet ger.




Fri vers av Filosofen2
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-02 22:48



Bookmark and Share


  thyra
Mycket livsbejakande! Fint!
2011-02-02

  aol
vackert vännen
2011-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2