Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort beskrivning


Kontaktannons

Välanvänd men välhållen
eller ja de vette katten

Glad o positiv
eller hur är det egentligen

Ärlig och vänfast
nja

Behöver i alla fall omplaceras
till trygg famn

Har du tålamod o mycket
kärlek att ge

Ja då blir det nog folk av mig
ska du se




Fri vers av Röllekan
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-02 23:25



Bookmark and Share


  Filosofen2
Mycket intressant och glad text.

"Har du tålamod och mycket kärlek att ge, ja då blir det nog folk av mig ska du se".
Just det stycket gillade jag.

// Drömmaren1
2011-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Röllekan