Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hurra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TACK ALLA UNDERBARA LÄSARE FÖR NI LÄSTE



"VILL INTE...."




Fri vers av Filosofen2
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-03 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2