Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicken som försvann

Ögonblick som försvann, drömmar som önskas.

Mitt ljus har slocknat elden finns inte där längre.

Mitt inre känns som ett tomrum ekot hörs långt.

Min alltid så drivande kraft har stannat av för en stund.


Behöver samla mina tankar

gå in i mitt inre

väcka den röst som tystnat.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 470 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-02-03 08:27



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Mycket fina och tänkvärda ord ... !
2011-04-17

  Suzy med punkterna
Vi måste våga pausa ibland och du skriver det så bra
2011-02-23

    ej medlem längre
Sanna och kloka rader du skrivit här. Fint skrivet!


"Behöver samla mina tankar

gå in i mitt inre

väcka den röst som tystnat."


@nn
2011-02-10

  Bibbi VIP
Pauser är livsviktiga.
2011-02-10

  spellbound
J**** bra! Applåder och tummar upp!
2011-02-05

  spellbound
J**** bra! Applåder och tummar upp!
2011-02-05

  Eaglemountains VIP
Vi har alla stunder som det Du beskriver så verkligt - samla kraft när Du behöver det!

Grattis min vän till en plats bland de uppmärksammade texterna!
2011-02-05

  Water VIP
Bra åtgärd när informationssamhället dränker och förleder det sunda som ska leda oss.

Behöver samla mina tankar
gå in i mitt inre
väcka den röst som tystnat.
2011-02-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja vila ut
tecknet kommer
till slut och Du är
där dit Du längtar
till nu Min Vän!
Verkligen tankar
att ta till sig!
2011-02-03

  Gigi
Vackert skrivet!
Så kan det verkligen
kännas ibland!
2011-02-03
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld