Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar

Jag saknar den där varma kramen som får en att känna sig älskad
Den där blicken som säger att jag är den finaste i världen
den där klappen som säger att jag finns här för dig
den där pussen som gör att man känner sig varm i hela kroppen
att somna i någons armar som ger en känslan av trygghet
att få vakna upp och le med tanken på att man inte vaknat ensam

Jag saknar att bli älskad, att få vara den enda för någon




Fri vers av Nike_Victoria
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-03 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nike_Victoria
Nike_Victoria