Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg i taget

Barfota med skor i handen
följer jag stranden så vågorna
blöter ner fötterna
och når klänningens kant.

Vinden tar tag i mitt
hår och klänning som
följsamt rör sig med vinden.

Avtryck bildas i sanden
som följer med då vågor
drar ut till havs.
Sakta vänder jag mig om
och ser hur fotavtrycken
försvunnit.

Vänder mig om och tittar
ner mot mina våta fötter
och ser då att jag just
ska ta ett nytt steg
så detta kommer att
försvinna, men jag
har många steg till
att ta.




Fri vers av Filosofen2
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-03 15:27



Bookmark and Share


  Anna*
Riktigt härligt skrivet! På livets väg ett steg i taget ... jag går bredvid symboliskt sett =0)
2011-02-03

  SandraEriksson
Livet.
Underbart beskrivet :)
Det är en lång vandring
Men vid din sida har du alltid mig
2011-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2