Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
wanner jij de jouw wijk hebt gevonden


Fontänernas land

Genom vidsträckt panorama kan jag uppfatta en nyans av din spegelbild
öpppen och genuin.

Din skepnad dränker alla lögner som förfört våra läppar
i lögner och förtvivlan.
Din skugga leder mig mot en spiral

där jag vill upplösas i din stilla ömhet

i ett avgränsat land

Dit skuggorna skingrar min aspekt.

Begjuter dina ögon i ljuset som delar verkligheten mellan oss.

Jag vänder mig om och sätter mina spår
aldrig aldrig,.. kommer jag kunna förnimma nätterna jag uthärdade

i fontänernas land.




Fri vers av Anton the poet
Läst 514 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-02-03 15:40



Bookmark and Share


  Anna*
Fint målat inför mina ögon =0)
2011-02-04

  anits VIP
Mycket vackert
2011-02-03

  Johan Bergstjärna VIP
Stark och vacker dikt!
2011-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Anton the poet
Anton the poet