Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

27 september är vår dag <3

Jag hann aldrig se dig men du föddes på min dag...
Du var min födelsedagspresent som försvann alldeles för fort
Jag har drömt om dig sen den dagen jag visste att du var påväg
Jag har sett bilder, bilder som borde vara hemska men det enda jag ser
är världens sötaste dockan...

Varje år den 27 september tänder jag ett ljus för dig min älskade lillasyster
ingen födelsedag kommer bli den andra lik för varje år ska jag göra något speciellt på vår dag...

Förlåt att jag aldrig hann säga välkommen och förlåt att jag aldrig hann pussa dig adjö...

Men jag vill tro att vi ses igen men tills dess ska jag leva för oss båda

1999-09-27 - 1999-10-06




Fri vers av Nike_Victoria
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-03 19:09



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
sorgligt.
hon känner nog att du tänker på henne.
tack för att du delar.
2011-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Nike_Victoria
Nike_Victoria