Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Lyssnar just nu på Lugna favoriter där Niklas Walgren sitter och pressenterar låtar... Lyssnar på det vid denna tiden varje kväll, för just nu är det människor som ringer in och vill höra låtar samtidigt som de sänder en kärlekshälsning...

Låter så underbart att män säger deras fruar är deras luft, att de gör männen så jäkla underbara. När jag lyssnar på det ler jag och tänker mmmmm sånt är kärlek!

En man från Göteborg sa just nu att han saknar sin fru nåt otroligt och vill bara hon ska komma hem från Köpenhamn så han kan krama, puss och säga hon är den vackraste på jorden ååååååå... Niklas frågade vad som gjorde henne så speciell... Hon har fött våra två barn....

Ja, jag ler sådär fjantigt man gör, får en tår i ögat och känner åååå så underbart.... Mmmmm

Tänk att vissa kan ha detta.....




Fri vers av Filosofen2
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-03 19:12



Bookmark and Share


  Anna*
Mmmm ... längtan och äkta kärlek när den är som bäst ... romantik ... uppskattning ... härligt!
2011-02-03

  Nikolai Jungsin VIP
Romantik.. något som alla vi drömmer om.. snyggt beskrivet :)
2011-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2